POLITICA, TERMENI SI CONDITII

Protectia datelor dumneavoastra cu caracter personal este importanta pentru noi, prin urmare, acordam o atentie deosebita protejarii vietii private a vizitatorilor care acceseaza site-ul www.styleresidence2.ro, precum si a celor ale caror date cu caracter personal ne-au fost furnizate de o terta parte, sau la care am avut acces dintr-o alta sursa, in conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din data de 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date (denumit in continuare "GDPR").

Va rugam sa acordati o atentie deosebita lecturarii urmatoarei Politici (denumita in continuare "Politica GDPR") pentru a intelege modul in care vor fi tratate informatiile dumneavoastra ("date personale").


Politica GDPR explica practicile SC NWF INTERNATIONAL SRL. (in continuare denumita "Style Residence2"), referitoare la aplicarea prevederilor GDPR, precum si drepturile de care beneficiati cu privire la modul in care informatiile dumneavoastra sunt prelucrate de catre SC NWF INTERNATIONAL SRL

Prelucrarea datelor cu caracter personal efectuata de SC NWF INTERNATIONAL SRL se va realiza intotdeauna in conformitate cu prevederile GDPR, precum si cu reglementarile privind protectia datelor cu caracter personal prin Politica GDPR, SC NWF INTERNATIONAL SRL doreste sa informeze persoanele vizate cu privire la natura datelor cu caracter personal pe care le colectam si le procesam, precum si cu privire la scopurile prelucrarii. In plus, persoanele vizate sunt informate prin intermediul Politicii GDPR si cu privire la drepturile de care beneficiaza.

NWF INTERNATIONAL SRL nu intra in relatii comerciale in mod direct cu copiil sub 16 ani si nu utilizeaza datele cu caracter personal ale acestora in scopuri de marketing sau pentru crearea de profiluri de client. Cu toate acestea, daca in mod incidental sunt prelucrate date cu caracter personal ale copiilor sub 16 ani pentru prestarea activitatii comerciale a NWF INTERNATIONAL SRL, vom solicita expres acordul parintilor in acest sens si vom lua masuri de securitate adecvate acestei categorii de persoane, fara a fi contactata direct de catre subsemnatii.


CINE SUNTEM?


Suntem SC NWF INTERNATIONAL SRL, persoana juridica romana cu sediul social in Bucuresti, Str. Valea Lunga nr.11, bl.22, sc.6,et.1,ap.84, sector 6, avand numar de ordine in Registrul Comertului J40/4416/2007, Cod de inregistrare fiscala RO 21261505 .Avem ca domeniu principal de activitate , "Lucrari de constructii ale cladirilor rezidentiale si nerezidentiale", cod CAEN 4120, iar reprezentantul nostru legal este administratorul societatii Dl. Todiras Marian Cristinel

Avand in vedere necesitatea conformarii cu dispozitiile GDPR, precum si faptul ca suntem dedicati in a avea grija de datele dumneavoastra cu caracter personal (care pot include nume, prenume, telefon, CNP, seria si numarul actului de identitate, adresa e-mail, in functie de scopul prelucrarii) care se regasesc in baza noastra de date, va informam ca acestea sunt utilizate doar in scopul indeplinirii cu succes a proceselor desfasurate in relatia cu dumneavoastra. Prelucrarile de date cu caracter personal se efectueaza numai daca persoana vizata si-a dat consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru acea prelucrare.

Pentru a va exercita drepturile privind prelucrarea datelor cu caracter personal in acest sens, va rugam sa parcurgeti cu atentie informatiile furnizate.

Suntem dedicati protectiei si securitatii datelor dumneavoastra si ne dorim sa fiti informati si sa decideti in cunostinta de cauza asupra modului in care sunt folosite informatiile pe care ni le comunicati.

In acest sens, va rugam sa consultati si paginile urmatoare pentru a afla mai multe informatii cu privire la aplicarea "GDPR" incepand cu data de 25 mai 2018 si cum se transpune acesta in relatia noastra.

In cazul in care mai aveti neclaritati sau doriti si mai multe informatii suplimentare legate de protectia datelor, va rugam sa ne transmiteti un e-mail la adresa info@nwf-international.com si va vom raspunde in cel mai scurt timp.

DEFINITII:



SCOPURILE SI TEMEIUL JURIDIC AL PRELUCRARII DATELOR DVS.:


Conform Regulamentului (UE) 2016/679 si a legislatiei conexe, scopurile pentru care prelucram datele dumneavoastra personale vizeaza strict relatia dintre SC NWF INTERNATIONAL SRL si persoana vizata. Informatiile pe care ni le furnizati sunt tratate cu maxima confidentialitate si exclusiv in scopurile pentru care au fost colectate.

Va rugam sa consultati mai jos detalierea scopurilor pentru care prelucram date si temeiul juridic:


CONTRACTAREA SI ADMINISTRAREA RELATIEI CU CLIENTII INCLUSIV PRIN WEB:


Protejarea sferei dumneavoastra private in timpul utilizarii paginii noastre web reprezinta pentru noi un aspect extrem de important. De aceea, va informam, in continuare, in detaliu, cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal prin intermediul acestui mijloc de interactiune. Responsabila pentru protectia datelor cu privire la aceasta pagina web este SC NWF INTERNATIONAL SRL

La utilizarea si prelucrarea datelor cu caracter personal, respectam cu strictete prevederile legale in vigoare privind protectia datelor. Prezenta informare privind protectia datelor se aplica doar pentru pagina web www.styleresidence2.ro, insa nu si pentru pagini controlate sau operate de terti. Va rugam sa verificati politicile si informarile privind protectia datelor aferente paginilor web controlate sau operate de catre terti, deoarece acestea nu se afla sub controlul nostru si nu ne asumam raspunderea pentru continutul si pentru masurile lor privind protectia datelor.


Securitatea datelor


Pentru protectia datelor dumneavoastra pe pagina noastra web, am luat masuri tehnice si organizatorice pentru a le proteja in special impotriva pierderii, manipularii sau accesului neautorizat. Masurile adoptate sunt verificate in mod regulat si sunt adaptate constant la stadiul tehnicii actuale.

Colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal

Datele furnizate de dumneavoastra

Datele cu caracter personal sunt prelucrate de noi conform prevederilor legale in vigoare privind protectia datelor. In cazul in care corespondati cu noi sau completati un formular cu date personale prin intermediul paginii noastre web, va rugam sa aveti in vedere faptul ca datele mentionate de dumneavoastra in formularul respectiv vor fi prelucrate in scopurile descrise in continuare sau in scopul procesarii unei solicitari de contact, pentru incheierea si executarea unui contract, respectiv pentru efectuarea demersurilor precontractuale la solicitarea dumneavoastra. In cazul in care, la utilizarea unui serviciu oferit, vi se solicita introducerea datelor dumneavoastra personale, este exclusa corelarea datelor dumneavoastra personale cu datele din protocolul de accesari, prin intermediul adresei IP (colectata oricum in forma anonimizata), in scopul realizarii unui profil de utilizator cu date personale.

a. Accesarea site-ului:

La fiecare accesare de catre un utilizator paginii noastre si la fiecare deschidere a unui fisier, datele de acces sunt salvate de catre noi si partial de catre terti sub forma unor fisiere de tip protocol. Fiecare set de date cuprinde: pagina de internet de pe care accesati pagina noastra, adresa IP, data si ora accesului, solicitarea clientului, codul de raspuns http, cantitatea de date transferata, informatii despre programul de navigare si sistemul de operare folosit de dumneavoastra.

b. Localizarea geografica:

Prin intermediul localizarii geografice, cu ajutorul adresei IP, este posibila din punct de vedere tehnic estimarea locatiei utilizatorului de internet. Pentru a putea vizualiza direct ofertele SC NWF INTERNATIONAL SRL, este stocata si utilizata adresa IP in scopul localizarii geografice. Dupa finalizarea sesiunii in curs, adresa IP nu este stocata la noi in scopul localizarii geografice.


Nota: Anumite date de trafic (cum sunt adresele IP sau alti identificatori ai dispozitivelor cu care ne accesati site-ul) sunt considerate date cu caracter personal digitale si le vom trata ca atare.


Persoana vizata


SC NWF INTERNATIONAL SRL intra intr-un raport comercial cu persoanele ce doresc cumpararea unui bun imobil.

Regulament cu privire la protectia datelor cu caracter personal

Conform cerintelor Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului si a normelor legale in vigoare pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si Legii nr. 102/2005 privind infiintarea si functionarea Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, SC NWF INTERNATIONAL SRL, in calitate de operator date cu caracter personal, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate. Ne obligam ca datele cu caracter personal vor fi:


Datele prelucrate


SC NWF INTERNATIONAL SRL poate colecta date personale furnizate de orice persoana fizica care solicita furnizarea de informatii privind produsele si serviciile NWF International SRL, remedierea unor defectiuni sau lucrari in garantie, sau date ale persoanelor de contact desemnate in vederea livrarii, instalarii, furnizarii de informatii sau pentru desfasurarea oricaror alte activitati in legatura cu activitatea SC NWF INTERNATIONAL SRL .

( 1) Colectarea datelor personale poate avea loc prin diverse metode, in functie de modalitatea in care alegeti sa comunicati cu noi: telefonic, prin intermediul postei electronice, prin utilizarea website-urilor www.styleresidence.ro, www.styleresidence2.ro, prin contactarea unui reprezentant de vanzari sau agent imobiliar sau in mod direct, prin comunicarea datelor dvs. personalului nostru angajat.

( 2 ) Categorii de date utilizate de NWF INTERNATIONAL SRL

In functie de relatia sau interactiunea pe care o aveti cu NWF INTERNATIONAL SRL, putem prelucra date precum:

( 3) Date de identificare, facturare si date de contact

In functie de serviciile prestate, datele pe care le putem colecta si prelucra sunt cele de identificare, cele de facturare si date de contact precum: nume, prenume, stare civila, nationalitate, CNP, seria si numarul cartii de identitate si alte date din actul de identitate, adresa de e-mail, numar de telefon, profesie/functie detinuta, adrese de domiciliu / facturare /, informatii bancare (date privind contul IBAN si banca la care este deschis, daca este necesar pentru efectuarea platii facturilor aferente - daca va fi cazul ).

Aceste date sunt necesare pentru incheierea si executarea contractului, facturare si incasare si orice alte activitati care tin de derularea contractului cu NWF INTERNATIONAL SRL. Transmiterea acestor date este necesara furnizarii serviciilor si derularii activitatii comerciale a NWF INTERNATIONAL SRL.

In lipsa acestor informatii, NWF INTERNATIONAL SRL nu va putea presta catre dvs. serviciile solicitate si nu poate sa intre intr-o relatie contractuala cu dvs.

( 4 ) Date comerciale

NWF INTERNATIONAL poate colecta cu ocazia derularii contractelor informatii comerciale precum valoarea facturilor, istoricul platilor, istoricul public al incidentelor de plata la terti, in vederea facilitarii executarii contractului.

De asemenea, exista situatii in care vom colecta si inregistra temporar e-mailurile sau mesajele comunicate prin mijloace electronice, daca alegeti sa comunicati cu subsemnatii prin aceste mijloace de comunicare precum si imaginea, ori de cate ori va prezentati intr-unul dintre punctele de lucru ale subsemnatilor. Imaginea dvs. ce poate fi inregistrata de catre camerele de supraveghere instalate in punctele de lucru ale NWF INTERNATIONAL SRL nu este folosita in alte scopuri comerciale si/sau de marketing, aceste inregistrari fiind efectuate si pastrate pentru asigurarea pazei si protectiei persoanelor si bunurilor societatii, accesarea imaginilor urmand a fi realizata exclusiv in baza unor adrese emise de autoritatile competente, sau ca urmare a verificarii unor incidente care implica vatamarea bunurilor apartinand exclusiv NWF INTERNATIONAL SRL

( 5 ) Verificarea bonitatii, solvabilitatii si prevenirea fraudei

Procesul de evaluare a bonitatii si a gradului de risc de datorii si de frauda poate implica luarea de decizii, pe baza profilului de risc al dvs. Luarea deciziilor raportat la profilul de risc este necesara pentru incheierea, executarea si modificarea contractului incheiat cu NWF INTERNATIONAL SRL. Decizia de risc se bazeaza pe analiza datelor personale prelucrate in scopul determinarii bonitatii dvs., pe baza carora vi se stabileste un grad de risc determinat de NWF INTERNATIONAL SRL. In functie de gradul de risc determinat, contractarea produselor oferite de NWF INTERNATIONAL SRL pot fi conditionate sau nu de plata unui avans intr-un cuantum stabilit de NWF INTERNATIONAL SRL sau de furnizarea unor informatii sau documente suplimentare.

In evaluarea riscului de datorii si de frauda, NWF INTERNATIONAL foloseste sisteme cu acces public la informatie - de genul www.onrc.ro, www.portal.just.ro sau orice alte evidente cu acces public, accesand informatii precum debite sau eventuale cazuri de frauda raportate de terti.

In vederea detectarii si prevenirii reclamatiilor referitoare la furtul de identitate, NWF INTERNATIONAL poate aplica proceduri de verificare a identitatii si pastreaza informatii in acest sens in scopul folosirii ca mijloc probator, urmand a informa autoritatile competente de orice problema identificata in acest sens.


SCOPUL COLECTARII DATELOR


a. Scopul colectarii datelor este indeplinirea obiectului de activitate al societatii, respectiv cumparare si vanzare bunuri imobiliare; inchirierea si subinchirierea de bunuri imobiliare proprii sau inchiriate. Furnizarea acestor date, necesare in vederea asigurarii acuratetii informatiilor si continutului documentelor intocmite in exercitarea activitatii societatii, constituie o obligatie a clientului.

b. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari, cu consimtamantul clientului: persoanei vizate.

Autoritatile publice carora li se comunica date in cadrul unei competente speciale de ancheta nu vor fi considerate destinatari si in consecinta, nu va fi necesar consimtamantul persoanei vizate (de ex.: datele personale solicitate de instantele de judecata, procurori, organe de urmarire penala, daca sunt necesare desfasurarii unei anchete).


GARANTII


Conform Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului si a normelor legale in vigoare, orice persoana vizata beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, se garanteaza respectarea dreptului de opozitie la prelucrarea datelor personale care va privesc si de a solicita stergerea datelor, cu exceptia datelor a caror prelucrare are caracter obligatoriu, respectiv prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala.

SC NWF INTERNATIONAL SRL, in calitate de operator de date cu caracter personal, ii revin urmatoarele obligatii de informare:

a) In cazul in care datele cu caracter personal sunt obtinute direct de la persoana vizata, cu exceptia cazului in care aceasta persoana poseda deja informatiile respective, operatorul ii va aduce la cunostinta:

- identitatea operatorului si a reprezentantului acestuia, daca este cazul;

- scopul in care se face prelucrarea datelor;

- informatii suplimentare, precum: destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor; daca furnizarea tuturor datelor cerute este obligatorie si consecintele refuzului de a le furniza; existenta drepturilor prevazute de prezenta lege pentru persoana vizata, in special a dreptului de acces, de interventie asupra datelor si de opozitie, precum si conditiile in care pot fi exercitate;

- orice alte informatii a caror furnizare este impusa prin dispozitie a autoritatii de supraveghere, tinand seama de specificul prelucrarii.


b) In cazul in care datele nu sunt obtinute direct de la persoana vizata, in momentul colectarii datelor sau, daca se intentioneaza dezvaluirea acestora catre terti, cel mai tarziu pana in momentul primei dezvaluiri, operatorul este obligat sa furnizeze persoanei vizate cel putin urmatoarele informatii, cu exceptia cazului in care persoana vizata poseda deja informatiile respective:

- identitatea operatorului si a reprezentantului acestuia, daca este cazul;

- scopul in care se face prelucrarea datelor;

- informatii suplimentare, precum: categoriile de date vizate, destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor, existenta drepturilor prevazute de prezenta lege pentru persoana vizata, in special a dreptului de acces, de interventie asupra datelor si de opozitie, precum si conditiile in care pot fi exercitate;

- orice alte informatii a caror furnizare este impusa prin dispozitie a autoritatii de supraveghere, tinand seama de specificul prelucrarii.


Pentru exercitarea acestor drepturi, persoanele vizate se pot adresa catre societatea noastra cu o cerere scrisa, datata si semnata.


Dreptul de acces


Orice persoana vizata are dreptul de a obtine de la operator, la cerere si in mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele care o privesc sunt sau nu sunt prelucrate de acesta. SC NWF INTERNATIONAL SRL este obligata, in situatia in care prelucreaza date cu caracter personal care privesc solicitantul, sa comunice acestuia, impreuna cu confirmarea, cel putin urmatoarele:

Persoana vizata poate solicita de la SC NWF INTERNATIONAL SRL informatiile printr-o cerere intocmita in forma scrisa, datata si semnata. In cerere solicitantul poate arata daca doreste ca informatiile sa ii fie comunicate la o anumita adresa, care poate fi si de posta electronica, sau printr-un serviciu de corespondenta care sa asigure ca predarea i se va face numai personal.

SC NWF INTERNATIONAL SRL este obligata sa comunice informatiile solicitate, in termen de 15 zile de la data primirii cererii.


Dreptul de interventie asupra datelor


Orice persoana vizata are dreptul de a obtine de la SC NWF INTERNATIONAL SRL, la cerere si in mod gratuit:


Dreptul la restrictionarea prelucrarii atunci cand nu este afectata relatia contractuala sau indeplinirea obligatiilor de catre oricare dintre parti, respectiv SC NWF INTERNATIONAL SRL este obligata sa comunice masurile referitoare la persoana vizata, in termen de 15 zile de la data primirii cererii


Dreptul de opozitie


Persoana vizata are dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, ca datele care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. In caz de opozitie justificata prelucrarea nu mai poate viza datele in cauza.

Persoana vizata are dreptul de a se opune in orice moment, in mod gratuit si fara nici o justificare, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct, in numele operatorului sau al unui tert, sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop.

In vederea exercitarii drepturilor persoana vizata va inainta SC NWF INTERNATIONAL SRL o cerere intocmita in forma scrisa, datata si semnata. In cerere solicitantul poate arata daca doreste ca informatiile sa ii fie comunicate la o anumita adresa, care poate fi si de posta electronica, sau printr-un serviciu de corespondenta care sa asigure ca predarea i se va face numai personal.

SC NWF INTERNATIONAL SRL este obligata sa comunice persoanei vizate masurile luate in termen de 15 zile de la data primirii cererii, cu respectarea eventualei optiuni a solicitantului.

Incheierea operatiunilor de prelucrare a datelor cu caracter personal

Datele prelucrate vor fi stocate, pe durata necesara realizarii scopurilor in vederea carora au fost colectate si ulterior prelucrate.

Aceasta poate fi, dupa caz:

In ceea ce priveste stergerea, distrugerea si arhivarea, procedura interna si modalitatile de realizare a acestor operatiuni, se stabilesc de catre fiecare operator, cu exceptia procedurii care se desfasoara potrivit prevederilor legale privind arhivele nationale. SC NWF INTERNATIONAL SRL, datorita activitatii pe care o desfasoara, este obligata, in baza unor dispozitii legale speciale, sa pastreze datele o anumita perioada de timp, dar dupa expirarea acesteia trebuie sa procedeze in una din modalitatile prevazute mai sus.


Transferul datelor


In cazul transferului datelor catre alt operator(notariat,primarie) in care transferul este ocazional si necesar in legatura cu un incheierea unui contract, persoana vizata trebuie sa isi dea consimtamantul in mod explicit.

In cazul in care doi sau mai multi operatori stabilesc in comun scopurile si mijloacele de prelucrare, acestia sunt operatori asociati. Ei stabilesc intr-un mod transparent responsabilitatile fiecaruia in ceea ce priveste indeplinirea obligatiilor care le revin conform GDPR, in special in ceea ce priveste exercitarea drepturilor persoanelor vizate si indatoririle fiecaruia de furnizare a informatiilor, prin intermediul unui acord intre ei.

NWF INTERNATIONAL SRL poate comunica sau transfera datele cu caracter personal ale dvs. in conditiile in care acest lucru este necesar pentru executarea contractului, pentru a asigura un interes legitim al NWF INTERNATIONAL SRL sau pentru indeplinirea unei obligatii legale, catre urmatoarele categorii de destinatari:

Companiile destinatare care prelucreaza date cu caracter personal in cadrul Uniunii Europene/Zonei Economice Europene se supun acelorasi prevederi legale astfel incat transferul in aceasta zona geografica ofera garantiile necesare de protectie. Cu toate acestea, daca pentru aducerea la indeplinire a contractului va fi necesar transferul datelor cu caracter personal catre destinatari din afara Uniunii Europene/Zonei Economice Europene sau a statelor care nu ofera un grad de protectie adecvat, NWF INTERNATIONAL se va asigura ca transferul datelor dvs. va fi insotit de garantii corespunzatoare, cum ar fi incheierea unor contracte care vor include clauzele contractuale tip pentru transferul de date cu caracter personal dezvoltate de catre Comisia Europeana, iar in cazul transferurilor catre Statele Unite ale Americii, certificarea EU-US Privacy Shield.

Masuri luate pentru asigurarea securitatii prelucrarii

SC NWF INTERNATIONAL SRL ia toate masurile tehnice si organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal impotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat.

1. Utilizatorii care au acces la baza de date a informatiilor cu caracter personal sunt doar din conducerea unitatii (director general, director general adjunct, manager marketing,hr specialist), fiecare dintre acestia acceaza baza de date cu parola Toti utilizatorii sunt obligati sa pastreze confidentialitatea datelor la care au acces, iar la fiecare terminare de sesiune in baza de date vor inchide sesiunea . In cazul in care unul sau mai multi utilizatori sunt revocati din diverse motive conturile de acces se suspenda automat.

2. Utilizatorii acceseaza datele cu caracter personal numai pentru indeplinirea atributiilor de servici;

3. La intervale de timp (lunar) se efectueaza o copie de siguranta a bazei de date;

4. Computerele de la care se acceseaza baza de date a informatiilor cu caracter personal sunt in incaperi la care accesul este restrictionat; unitatile de calcul au implementate solutii de protectie antivirus, antispam si firewall updatate la zi.

5. Imprimarea datelor cu caracter personal se realizeaza numai de catre utilizatorii autorizati pt aceasta operatiune si numai in scopuri cerute de legile in vigoare.


Datele cu caracter personal sunt stocate electronic in fisiere securizate, protejate de parola. Informatiile pe suport de hartie(letric) sunt pastrate in dosare speciale, la care au acces doar angajatii societatii, carora le incumba obligatia de confidentialitate.


Exonerare de raspundere


Site-ul SC NWF INTERNATIONAL SRL poate contine legaturi catre alte site-uri si/sau alte pagini web care nu sunt proprietatea SC NWF INTERNATIONAL SRL nu isi asuma nicio responsabilitate cu privire la continutul acestor site-uri si, prin urmare, nu va putea fi tinuta raspunzatoare pentru continutul, publicitatea, bunurile, serviciile, software-ul, informatiile sau alte materiale disponibile pe sau prin intermediul acestor site-uri. SC NWF INTERNATIONAL SRL nu va fi responsabila de pierderea datelor cu caracter personal, de orice efecte negative asupra datelor personale ale vizitatorilor sau de alte daune morale si/ sau patrimoniale cauzate de accesul la respectivele site-uri.

Dreptul de a face plangere la ANSPDCP sau de a se adresa justitiei si de a merge in instanta si a cere daune pentru incalcarea drepturilor in baza Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului si a normelor legale in vigoare;


Pentru exercitarea drepturilor care va revin conform Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului si a normelor legale in vigoare, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata catre SC NWF INTERNATIONAL S.R.L. -Birou Vanzari , Str. Tineretului nr.2, Sat. Dudu, Com. Chiajna, Judetul Ilfov sau e-mail : info@nwf-international.com .

Am numit un Ofiter privind protectia datelor - Dna Ivan Nicoleta Luminita - si va punem la dispozitie o adresa de e-mail la care puteti sa o contactati in legatura cu orice intrebare despre datele dvs. personale: nicoleta@nwf-international.com si info@nwf-international.com .


De asemenea, pentru a reclama nerespectarea drepturilor garantate de Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului si a normelor legale in vigoare va puteti adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sau/si instantelor de judecata. Pentru mai multe datalii si informatii va puteti adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal. Str. Olari nr. 32, sector 2, Bucuresti Telefon: (021).252.58.88 Fax: (021).252.57.57 Web: http://www.dataprotection.ro


BAZA LEGALA


Pentru si mai multe detalii puteti consulta baza legala:

Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor) (accesibil la http://dataprotection.ro/?page=Regulamentul_nr_679_2016 ).

Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.

Managementul de la cel mai inalt nivel se angajeaza ca prezenta politica de confidentialitate sa fie respectata de toti angajatii, prin implementarea procedurilor interne specifice/regulilor privind protectia datelor cu caracter personal, conform bazei legale privind prelucrarea acestora.